Уважаеми посетители, този уеб сайт преустанови дейността си през есента на 2012г. по заповед на Агенцията по заетостта!

За въпроси и информация, моля посете уеб сайта на Агенцията по заетостта.

17 responses to “„Аз мога повече“ – нови срокове”

  1. Това е една много добра новина за всички нас!
    По този начин нашите дистанционни обучения ще могат да приключат навреме, без да се пришпорват дисциплините.
    Благодарим Ви, че ни информирате

  2. Здравейте, утвърдена съм още на 30.08.2011 година да премина курс на обучение по английски език по програмата „Развитие на човешките ресурси“ – модул „Аз мога повече“. Не успях да се включа в първия курс с обучаваща организация от родното ми място, през ноември. Вторият курс ще започне на 15.03.2012 година. Предстои трудовият ми договор да бъде прекратен на 29.02.2012 година. Ще имам право на обезщетение от Бюрото по труда (НОИ). ПИТАМ: МОГА ЛИ ДА ЗАПОЧНА ОБУЧЕНИЕТО, СЛЕД КАТО ТРУДОВИЯТ МИ ДОГОВОР ЩЕ Е ПРЕКРАТЕН ПРЕДИ ДА СТАРТИРА КУРСА НА ОБУЧЕНИЕ.

  3. Здравейте,
    Аз искам да попитам до кога са сроковете за подаване на документи за тази програма?
    Благодаря!

  4. Здравейте, подала съм документи по тази програма но не са ми се обадили че съм одобрена нито са ми казали че не съм. Разбрах че средствата са изчерпани и въпроса ми е до кои номер са стигнали и ще има ли отпуснати още пари по тази програма аз мога повече . Кандидатствала съм за анг. език в гр. Бургас?

  5. Здравейте,
    стартирал ли е приема за документи по Програмата „Аз мога“ ?

    М.Любенов

  6. Може ли малко повече ясното по отношение на курсовете които ще се провеждат тази година,ще има ли курс за маникюристи и за фризьори и от кога ще започне приема на документи.
    Благодаря предварително

  7. Zdraveite.iskam da popitam v momenta priemat li se saiavlenia po programata az moga pove4e?

  8. Здравейте,имам въпрос-мога ли да кандидатствам по програмата,ако трудовият ми договор е срочен с шестмесечен срок или трябва да съм на постоянен договор?

  9. В момента има ли процедура по набиране на заявления по програмите „Аз мога“ и „Аз мога повече“?

  10. След 15.03.2013 г. се възстановява издаването на ваучери за дистанционната форма на обучение по Аз мога повече, съобщи АЗ. След тази дата одобрените кандидати, желаещи да се обучават дистанционно, ще могат да получат от бюрото по труда и да предоставят на доставчик на обучение ваучерите си. Новината бе съобщена на 27 февруари от АЗ и потвърдена по-късно в интервю на К. Лозанова за медиите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.