Уважаеми посетители, този уеб сайт преустанови дейността си през есента на 2012г. по заповед на Агенцията по заетостта!

За въпроси и информация, моля посете уеб сайта на Агенцията по заетостта.

46 responses to “„Аз мога повече“ – обучение на заети лица”

  1. Здравейте, никъде не намерих линк, за да си изтегля заявление и декларация, които да подам, като отида в Бюрото по труда. Моля ако разполагате с такива да ми ги изпратите.
    Поздрави и благодаря….

  2. Здравейте,

    Интересувам се дали мога да запиша долупосочената специалност за професионално обучение по ОП „Аз мога повече“

    Когато отидох да подам документи в Бюрото по труда гр.Бургас ми казаха, че не е възможно понеже е 4-та степен.

    Професионално Наименование на Наименование на
    направление професията специалността

    Администрация Фирмен Предприемачество
    и мениджър и
    управление мениджмън

    Благодаря Ви предварително 🙂

  3. Става дума за следната професия Фирмен мениджър, код 3450212 горе се разбъркаха.

  4. Zdraveite,

    Kade moga da nameria link sus spisak s akademiite,koito predlagat ezikovi i kompiutarni kursove po programata (i spisak sus suotvetnite imena na kursovete,koito predlagat).
    Na saita na Agenciata po zaetostta ne namerih takuv.

    Blagodarya!

  5. Здр!По програмата „Аз мога повече“ ваучерите за шоф.курсове за каква категория могат да с еизползват.Възможно ли е и за категория „Б“.Понеже аз нямам книжка.Благодаря!

  6. zdraveite,
    viarno li e che mojem da se zapishem za 2 obucheniq , kato ednoto e ЗА КЛЮЧОВА КОМПЕТЕНТНОСТ a drugoto ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ?

  7. Здравейте, въпросът ми е дали мога да кандидатствам по тази програма за КК2, при положение че работя при Доставчик на услуги? Ще се получи ли конфликт на интереси или мога спокойно да подам документи?

  8. Здравейте,
    искам да попитам, ако вече притежавам категория В, мога ли по тази програма да придобия категория С.
    Благодаря Ви предварително

  9. Здравейте,
    Бих искала да попитам има ли пречка да кандидатствам по програма „Аз мога повече“ за обучение по френски език, ако съм се обучавала с ваучер по програмата „Аз мога“ по английски език.
    Благодаря!

  10. Как може да се кандидатства за доставчик на обучение?

  11. Здравейте, мога ли да попитам какво точно представлява дистанционното обучение което предлагате ,тъй като съм подала документи в бюрото по труда по тази програма и евентуално ако ме одобрят да се възползвам от услугите ви.Благодаря ви предварително.

  12. Искам да подканя всички одобрени по програмата „Аз мога повече“, които вече си търсят доставчик ,да заповядат при нас в ЦДО на Изоблок. Ние предлагаме дистанционно обучение,разполагаме с виртуална стая и учебниците са напълно безплатни (естествено след обучението те си остават за Вас). Заповядайте при нас!!!

  13. Здравей Василка,системата за дистанционно обучение е разработена специално за работещи лица за да могат да влизат и да се обучават когато могат – без да имат задължение да са в „клас“ в определен час.Уроците са разработени специално за възрастни и единственото което ви трябва е компютър с интернет връзка и слушалки с микрофон.Надяваме се да сме ви били полезни.

  14. Бих желал да се запиша за курс по Оперативно счетоводство за повишаване на професионалната си квалификация дистанционно,къде да намеря списък с доставчиците по тази програма,защото никой не може да ми каже?

  15. Списъка с доставчиците можеш да намери в Агенцията по заетостта в твоя град,след което с издаденото ти Уведомление да отидете при някой доставчик той да ви го попълни и подпечата ,след което едната част остава за вас и вие трябва да я върнете в Бюрото по труда .Един вид ,за да знаят те кой доставчик сте избрали и до 7 дни преди започването на курса те ще ви се обадят да ви връчат ваучера.

  16. Здравей Милен,да можеш по тази програма да изкараш категория C, независимо, че вече имаш категория B.

  17. Здравей Диди, за съжаление обаче приключи подаването на документи,но въпреки това не можеш пак да кандидатстваш за ключова компетентност,защото вече веднъж си го изкарала, трябва да кандидатстваш за клпрофесионална квалификация.

  18. Не знам към кого да се обърна ,но някой ако може да ме светне как да разбера дали съм одобрена по програмата „Аз мога повече“ или от бюрото по труда ще ми се обадят да ми кажат?

  19. искам да попитам кога е втората дата за започване на курса по английски език,тъй като изтървах първата дата.Аконякой знае да пише.

  20. Здравейте, може ли да ни посочите телефон или сайт на който можем да проверим дали сме одобрени. Става въпрос за гр. Русе.

  21. Здравейте,
    със съпругата ми живеем в с. Златуша и работим в София.
    Годините ни са 40 и 44 / ако това има значение / . На постоянен трудов договор сме от 10 години. Заемаме мениджърски позиции.
    Моля да ни разясните какви са условията при които можем да се включим по програма “ Аз мога повече“ с ваучери за изучаване на Английски език – 1 – во ниво.

    С поздрав
    М.Любенов

  22. Здравейте,
    След като ме одобриха по програма „Аз мога повече“ , си намерих доставчик за обучение, той ми попълни отрязъка , аз го върнах в Бюрото по труда и тъй като курсът трябваше да започне на 10/12/11 ме уведомиха, че ще ми дадат ваучера седмицата 05/12/11-09/12/11.
    В началото на месеца обаче ми позвъниха от езиковата школа за да ме уведомят, че стартирането на курса се променя и вместо на 10/12/11 ще започне на 07/01/12 и че те щели да уведомят бюрото по труда, че са настъпили промени.
    Аз реших, понеже от Бюрото по труда ми бяха казали, че не могат да ми издадат ваучера по-рано от 7 дни преди стартирането на курса, че след като се промяна датата за стартиране на курса съответно се променя и датата на издаване на ваучера.
    На 09/12/11 обаче ми позвъниха от Бюрото по труда, че до края на деня трябва да си взема ваучера в противен случаи съм щяла да го изгубя, и че те не са уведомени за промени относно стартирането на курса.
    Аз обаче не бях в града и не ми беше възможно физически да отида и да взема ваучера от бюрото.
    Можете ли да ми кажете какво мога да направя в момента за да не изгубя възможността да използвам предоставеният ми ваучер
    Благодаря ви предварително!

  23. zdraveite,malko sled kato zapo4na kursa po programa az moga pove4e napusnah rabota.Kazaha mi 4e tova ne pre4i da si prodalja kursa.Naistina li e taka i iskam da popitam dali moga da se registriram v buroto po truda kato bezrabotna sled kato karam kursa i da polu4avam obe6tetenie.

  24. Искам да попитам дали мога да кантидатствам за обучение по чужд език при положение, че работя на срочен трудов договор?

  25. „До Мирослав Любенов:
    Годините нямат значение тук. Ще трябва да почакате до следваща процедура по набиране на документи, тъй като за сегашната те бяха до края на септември месец.
    Ще можете да подадете документи, както при нас, тъй като ние обслужваме с. Златуша (ако е това в община Божурище), така и обслужващото ДБТ на района в София.“

    Здравейте,
    благодаря за отговора.
    Моля да посочите кога е следващата процедура по набиране на документи.
    В случай на одобрение по програмата “ Аз мога “ , въпросът ми е : къде се провеждат курсовете.

  26. Здравейте, обръщам се към вас с молба ако може да ми отговорите, дали съм одобрена по програмата „Аз мога повече“ и какъв е срока за получаване на ваучера ако вече си одобрен.
    Благодаря
    Поздрави
    Габриела Георгиева

  27. Благодаря Ви, за изчерпателната информация, но искам да попитам също, мога ли сега да взема удостоверението за да мога да се запиша за желания курс и след като имате отново финансиране да си получа ваучера, тъй като повечето курсове започват в края на този месец.
    Поздрави
    Габриела Георгиева

  28. Здравейте,интересува ме,дали е задължително да си на трудов договор за да кандидатстваш за ваучер за обучение по професионална квалификация,защото аз съм студентка и следователно съм осигурена,а прочетох,че или трябва да си лице, работещо на трудов договор или самоосигуряващо се.Обаркано ми е ..затова може и вапроса ми да не е много уместен.Благодаря Ви предварително. 🙂

  29. Моля, ако имате някакъв линк с одобрените доставчици за ОПР „АЗ МОГА“ за обучение по чужд език Английски и Испански, моля ориентирайте ми то къде да го нареря

  30. Здравейте, интересува ме, мога ли да кандидатствам за ваучер за обучение по професионална квалификация към ОПР “Аз мога повече“ , ако съм кандидат-
    ствала за ваучер за обучение по професионална квалификация към ОПР“Аз мога“
    и съм изкарала съответния курс? Благодаря.

  31. Бих искал да попитам, ако адреса ти по лична карта не е града , в който е установен трудовия договор, трябва ли да се вади адресна регистрация или може и по район на месторабота. И ако може да кажете сроковете за текущия прием на заявления.
    Благодаря!

  32. Здравейте! Искам да попитам,започнаха ли набиратнето на документи по схема “Аз мога повече” за 2012 г. по точно за ангйски език.Предварително благодаря

  33. Защо нямам отговор ?

  34. Здравейте,

    Моля да посочите кога е следващата процедура по набиране на документи по програмата за заети лица ” Аз мога повече” .

    М.Любенов

  35. Здравейте! Искам да попитам,започнаха ли набиратнето на документи по схема “Аз мога повече” за 2012 г. по точно за ангйски език.Предварително благодаря!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.